Hallo, ik ben Yvette Beckers…

Van kleins af ben ik een creatieve ziel gefascineerd door kleuren en vormen. Ik volgde kunsthumaniora in Diest en grafische vormgeving aan Sint-Lukas in Brussel waar ik manueel leerde ontwerpen, ik tekende vakkundige museumkaarten en opende een wolwinkel. De pauzeknop werd even ingedrukt wanneer ik moeder werd. Enkele jaren later ging ik met een positieve mindset opnieuw op zoek naar mijn kwaliteiten en kerntalenten. Gedragen door mijn passie volgde ik theoretische en praktische opleidingen schilderen en behangen en startte ik in 2004 mijn eigen zaak.

Ik ben onderneemster en zaakvoerster van PUUR Muur…

Een schildersbedrijf te Lummen (Linkhout) Limburg, gespecialiseerd in algemene schilder- en behangwerken met een plus. Mijn plus-factor komt vooral tot uiting in het geven van kleuradvies, een zorgzame voorbereiding, een kwaliteitsvolle afwerking en het aanbrengen van specifieke stuctechnieken, decoratieve schilderwerken, reliëfverven en muurschilderingen. Ik werk in de regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant voor particulieren, bedrijven, horecazaken en winkels. PUUR Muur is geen standaard vierkante-meter-schilder, wel een bedrijf dat oog heeft voor detail en letterlijk en figuurlijk kleur brengt in uw interieur.

Portretschilderingen zijn mijn grote passie…

Met een blik op mijn toekomst wil ik me graag meer toeleggen op het maken van portretten in mijn eigen atelier in Linkhout. Ik vind het geweldig om de identiteit en het karakter van mensen te portretteren op doek. En als ik met pensioen ben? Dan wil ik reizen naar Bhutan om thangka’s te renoveren. Een thangka is een van oorsprong Tibetaans boeddhistische schildering op doek die gebruikt wordt als meditatieobject. Het moet zalig zijn om deze kleurrijke en inspirerende afbeeldingen tot in het kleinste detail en met de juiste accenten te herstellen. Ik kijk er nu al naar uit…

Een vrijblijvend advies voor uw schilder- en behangwerken?