Werkwijze

PUUR Muur houdt van heldere afspraken en transparante prijsoffertes. Om tot de beste resultaten te komen, werken we steeds in overleg met de klant.

Kennismaking

Na een telefoontje komt Yvette bij u langs. Ze schuift niet mee aan tafel, maar wandelt rond in de ruimtes die moeten geverfd en/of behangen worden met haar meettoestel in de hand. Ze luistert naar uw verhaal, capteert de juiste sfeer en voelt perfect uw wensen aan.

Inspiratieboek

Bent u zelf al in interieurboeken gedoken of op zoek gegaan naar inspiratie op het internet? Fantastisch, dan is PUUR Muur één en al oor! Staat u open voor advies en nieuwe ideeën? Yvette deelt graag haar ervaring en inspiratie. Ze stelt voor u een kleurenpallet samen en wijst u de weg naar showrooms of tevreden klanten.

Transparante offerte

Omdat niemand houdt van onaangename verrassingen, maakt PUUR Muur een nauwkeurige inschatting van materiaalkosten en werkdagen en stellen we een heldere prijsofferte op. Wilt u het project graag opdelen in fases? Alle begrip!

Plan van aanpak

Groen licht? Check! PUUR Murr gaat elke uitdaging aan en start het project op de afgesproken datum. Indien mogelijk worden de werken opgedeeld per leefruimte waardoor de belasting voor de klant minimaal is.

3, 2, 1…start!

Een goede voorbereiding is alles. Ontstoffen, ontvetten, schuren en afplakken… PUUR Muur maakt de muren klaar voor de schilder- en behangwerken. Een finishing touch met muurschilderingen of decoratieve verf? PUUR Muur rolt de mouwen al op zodat u kan genieten van een piekfijne en persoonlijke afwerking.

Een concreet project of een vrijblijvende offerte?